М'ясо можна розморозити, як за годину, так і за 10 хвилин.
Якщо ви забули завчасно викласти м'ясо з морозильної камери - не біда. Адже є чимало способів, які дозволять вам швидко розморозити м'ясо.
Далі розповідаємо, як це зробити.
Розморожування за 10 хвилин
Вам знадобиться:
- герметичний пакет,
- дві каструлі
- гаряча вода.
М'ясо кладемо в герметичний пакет, що закривається (наприклад, для заморожування). Одну каструлю ставимо дном нагору в кухонній раковині. Покладіть зверху пакет із м'ясом. А зверху на м'ясо поставте каструлю із гарячою водою.
Тиск та тепло допоможуть дуже швидко розморозити м'ясо.
Розморожування за 20 хвилин
Швидко розморозити м'ясо можна маринуванням.
Кислотність швидко підніме температуру і це сприятиме швидкому розморожуванню.
"Налийте в ємність теплу воду і додайте трохи оцту (три столові ложки). Покладіть м'ясо у воду і дайте йому просочитися. Переверніть 2-3 рази, щоб воно повністю просочилося водою з оцтом. Дайте м'ясу постояти в ємності з гарячою водою кілька хвилин", - йдеться в повідомленні.