У Британії пройшла щорічна конференція Асоціації українських жінок
У Британії пройшла щорічна конференція Асоціації українських жінок

У Британії пройшла щорічна конференція Асоціації українських жінок

У місті Дарбі відбулася щорічна конференція Асоціації українських жінок у Великій Британії, на яку з'їхалися українки з різних міст.

Про це повідомляється на сторінці Асоціації у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

В межах заходу були підведені підсумки роботи організацій та допомоги Україні за рік.

Голова Асоціації Ірина Терлецька подякувала всім за плідну роботу і внесок кожної організації щодо підтримки України. Вона також вручила медаль Святого Володимира Великого від президента Світового конгресу українців Павла Грода двом представницям організації за внесок у підтримку та просування українських інтересів та розбудови громадського життя у Великій Британії.

У Британії пройшла щорічна конференція Асоціації українських жінок - Фото 1

Під час конференції присутні мали змогу заслухали доповідь Меган Гіттос з GLOBSEC, яка досліджує питання сексуального насильства, пов'язане з розв'язаною Росією війною проти України.

У Британії пройшла щорічна конференція Асоціації українських жінок - Фото 2

Асоціація українських жінок у Великій Британії є складовим членом Світової федерації українських жіночих організацій (від заснування СФУЖО в листопаді 1948 р.), а також Світового конгресу українців, Європейського конгресу українців і Національної ради жінок Великої Британії (National Council of Women of Great Britain).

Як повідомляв Укрінформ, у Симфонічному залі міста Бірмінгем (Велика Британія) відбувся концерт оркестру Львівської національної філармонії під керівництвом всесвітньо відомого диригента Теодора Кучара. 

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain/Facebook

Теги за темою
Україна Жінки
Джерело матеріала
loader
loader