Анна Трінчер: «Цей рік змінив мене назавжди». Відверта розмова з Viva!
Анна Трінчер: «Цей рік змінив мене назавжди». Відверта розмова з Viva!

Анна Трінчер: «Цей рік змінив мене назавжди». Відверта розмова з Viva!

Українська співачка та інфлюенсерка Анна Трінчер з виходом кожної нової роботи здобуває все більшу популярність. Сьогодні виконавиця міцно закріпилася у топах українських чартів та має неабияку аудиторію прихильників. Про перший сольний концерт, шлях до нього, а також особисті зміни за рік, що минає, читайте в ексклюзиві Viva.ua.

Матеріал створено за підтримки європейської медичної лабораторії Diagnostyka.

— Аню, вже 1 листопада відбудеться твій великий сольний концерт. Як відчуття зараз? Чи присутнє хвилювання перед такою важливою подією?

Мрія співати для людей супроводжувала мене все життя. Бажання, щоб мої пісні знаходили відгук у серцях мільйонів, завжди було для мене рушійною силою. І ось, коли я бачу, як ця мрія починає здійснюватися, відчуваю неймовірне щастя та гордість.

Це шлях, який я розпочала ще з дитинства, тому зараз, напередодні сольного концерту, авжеж, є хвилювання, яке важко описати словами. Але це приємне почуття, тому що воно є частиною того, як я переживаю свою мрію, яка стає реальністю. Я вдячна собі за те, що не здалася, і маю намір продовжувати працювати над тим, щоб всі мої творчі задуми втілювалися в життя.

— Як готуєшся до виступу?

Підготовка до виступу — це процес, який потребує максимальної концентрації та віддачі. Протягом кількох місяців я активно працюю над своїм вокалом, співпрацюю з хореографами та балетом, відпрацьовую кожну деталь постановок. Кожен день приносить нові виклики, але це той шлях, який я обрала, тому насолоджуюся кожною хвилиною підготовки. Це час, коли я повністю занурююсь у творчість, щоб підготувати для глядачів справжнє шоу, яке вони запам’ятають надовго.

— Що нового варто очікувати на концерті? Можливо, здивуєш оновленою програмою чи піснями?

Ми готуємо велике неймовірне шоу, яке буде поєднувати у собі все: танці, вокал, круту візуальну частину. Запевняю, що кожен знайде для себе щось своє, адже мій концерт — це про шалену енергію, пристрасні постановки і водночас про неймовірну емоційність та магію жіночності. Планую заспівати все, що так обожнюють шанувальники: і ліричні «Очі», «Бар за баром», і танцювальні хіти «Колоски», «Зі смаком вишні».

— Як ти балансуєш між кар’єрою і піклуванням про себе, своє ментальне та фізичне здоров’я?

Я щаслива, що займаюся своєю справою, яка приносить мені радість і задоволення. Моє натхнення народжується саме в процесі творчості, тому робота для мене — це одночасно реалізація мрій та джерело енергії. Проте бувають моменти, коли я відчуваю вигорання або переживаю ментально важкі дні. У такі моменти я намагаюся побути наодинці з собою, заглибитись у свої думки, відпочити, переосмислити свій шлях і цілі. Це допомагає мені відновити баланс і знову повертатися до активної роботи, відчуваючи нову силу та натхнення.

— Чи проходиш ти чекапи? Як часто це робиш? До речі, за промокодом Viva! кожен наш читач може отримати знижку 20% на всі обстеження від європейської медичної лабораторії Diagnostyka до кінця листопада. Diagnostyka працює на європейському обладнанні від найкращих світових виробників і робить унікальні тести, які не виконує жодна лабораторія України. В їхньому арсеналі понад 4000 досліджень, при цьому тести виконують як в Україні, так і відправляють на аналіз до країн Європи. Лабораторії Diagnostyka довіряють люди, які дбають про своє здоров'я, онконастороженість, молодість та антиейджинг.

У своєму блозі я завжди наголошую на важливості слідкування за ментальним здоров’ям, але хочу наголосити, що й фізичне — не менш важливе. Регулярні чекапи стали для мене невіддільною частиною життя. Я намагаюся проходити загальні обстеження організму кожні пів року, а за необхідності — частіше. Для мене це своєрідна інвестиція у власний добробут, яка дозволяє тримати під контролем свій стан і бути впевненою в тому, що я роблю все можливе для підтримки свого здоров’я. Тож найближчим часом неодмінно завітаю на чекап до Diagnostyka.

— За останні кілька років ти дуже змінилась як особистість. Як гадаєш, чому?

Випробування, які були на моєму шляху, допомогли мені вирости як особистості. Вони стали тим каталізатором, який підштовхнув мене до змін, допоміг мені стати кращою версією себе. Я усвідомила, що розвиток можливий тільки через прийняття труднощів та здатність достойно проходити випробування, які підкидає доля. За останні кілька років у моєму житті відбулося багато змін, і я щиро вдячна за цей досвід, який сформував ту Анну Трінчер, яку бачу перед собою сьогодні.

— Які головні відкриття про себе ти зробила завдяки психотерапії і саморозвитку?

Найбільшим відкриттям для мене стало усвідомлення, що для особистого щастя мені не потрібна інша людина.

Щастя народжується всередині мене, і саме в собі я навчилася знаходити натхнення. Психотерапія допомогла побачити, наскільки важливо бути цілісною і незалежною особистістю, що не потребує зовнішнього підтвердження своєї цінності. 

— Як внутрішня робота над собою вплинула на твоє життя і творчість?

Внутрішня робота дозволила мені відкрити у собі справжню свободу бути собою. Це дало мені можливість проявляти себе в творчості без страху та сумнівів, не звертаючи уваги на думки інших. Бути собою — це найбільше щастя, яке я можу відчути, і це відчуття знаходить свій відгук у моїх піснях та виступах.

— А щодо стосунків? Чи помітила ти зміни у цій сфері після глибокого занурення у самопізнання?

Після глибокого самопізнання я зрозуміла, що для особистого щастя жінці не потрібен чоловік. Я не хочу залежати від нього і зараз поруч з собою бачу людину, яка буде рівним партнером, з ким зможу ділити радощі та труднощі життя.

— Скоро вже рік, як ви з ексчоловіком оголосили про розлучення. Яким був цей рік для тебе?

Цей рік став для мене часом глибоких переосмислень і самопізнання. Попри те, що він був надзвичайно складним, я вдячна за всі уроки, які він мені приніс. Саме цей досвід допоміг мені зрозуміти багато важливих речей і зробити кроки до щасливішого життя.

— З ким ділишся тим, що на серці? Хто твої найближчі люди?

У мене не так багато близьких людей, але ті, хто є, — це справжній скарб. Я дуже ціную своїх подруг, які завжди поруч, готові вислухати, підтримати та дати поради. І, звісно, дуже люблю своїх бабусю та дідуся, які завжди підтримують мене в будь-яких починаннях. Вони — моя незмінна опора, до них я можу звернутися з будь-якою проблемою, знаючи, що вони завжди будуть на моєму боці.

— Яким ти бачиш своє кохання?

Я бачу своє кохання щирим, не співзалежним і справжнім. Це почуття, яке базується на взаємній повазі, довірі та гармонії.

Для мене важливо, щоб у стосунках зберігалася рівноправність, коли кожен партнер може вільно розвиватися як особистість, не втрачаючи своєї індивідуальності. Це стосунки, в яких кожен має свободу бути незалежним, але при цьому залишається відкритим для близькості та взаємного обміну енергією.

Джерело матеріала
loader