Трамп заявив, що Путін попереджав його про вторгнення до України
Трамп заявив, що Путін попереджав його про вторгнення до України

Трамп заявив, що Путін попереджав його про вторгнення до України

Американський політик вкотре вихвалився гарними стосунками з "фюрером".

Кандидат-республіканець на посаду президента США Дональд Трамп вкотре вихвалився, що "дуже добре ладнає з Володимиром Путіним", та навіть заявив, що "фюрер" попереджав його про вторгнення до України.

Про це американський політик висловився під час виступу на заході в мерії міста Оукс в східній Пенсільванії, пише The Telegraph.

Трамп підтвердив свої добрі стосунки з російським диктатором і заявив, що повномасштабне вторгнення до України ніколи б не відбулося під час його президентства.

"Це було зіницею його ока, він говорив про це, але я сказав, що він на це не піде", - висловився Трамп про рішення Путіна здійснити вторгнення.

За словами кандидата в президенти, очільник Кремля наважився на це через чинного президента США Джо Байдена. Також Трамп наголосив, що також мав добрі стосунки з президентом України Володимиром Зеленським. Також він амбітно наголосив,  що покладе кінець війні ще до того, як його оберуть президентом.

"Байден нічого з цим не зробив. Він навіть не спілкувався з Путіним понад рік. Це війна, яка має закінчитися. Я збираюся завершити цю війну... Я спробую завершити цю війну, будучи обраним президентом. Я хочу, щоб люди перестали вмирати, от і все", - заявив Дональд Трамп

  • Китай зробив заяву про поглиблення співпраці з армією РФ
  • Роль Трампа у закінченні війни в Україні: Орбан зробив амбітну заяву
  • Українці розповіли, як ставляться до Зеленського - соцопитування КМІС
Джерело матеріала
loader