Як перевірити, чи бере товар участь у програмі Нацкешебек – у «Дію» додали сканер штрихкодів
Як перевірити, чи бере товар участь у програмі Нацкешебек – у «Дію» додали сканер штрихкодів

Як перевірити, чи бере товар участь у програмі Нацкешебек – у «Дію» додали сканер штрихкодів

Як перевірити, чи бере товар участь у програмі Нацкешебек – у «Дію» додали сканер штрихкодів - Фото 1

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів про оптимізацію застосунку «Дія» для програми Нацкешбек. Тепер прямо у застосунку можна перевірити, чи підпадає товар на полиці умовам участі в програмі.

Нагадаємо, програма Нацкешбеку призначена для стимулювання українців купувати товари українських виробників. З цією метою учасникам програми повертається у вигляді кешбеку 10% вартості куплених ними українських товарів. Але не більше 3000 грн на місяць.

Нещодавно Федоров вже прозвітував, що протягом періоду бета-тесту вже понад 1 млн користувачів змогли побачити кешбек у «Дії», а сумарно їм нарахували понад 73 млн грн. Разом з тим він зазначив, що в програмі беруть участь вже 260 тис товарів.

Однак покупцям не завжди зрозуміло, за які саме товари з різноманіття на полицях супермаркетів буде нарахований кешбек. Щоб полегшити користувачам вибір, в застосунок «Дія» додали функцію перевірки товарів – чи беруть вони участь в програмі.

«Тепер з Дією можете наперед дізнатися, чи нараховується кешбек за товар. Не потрібно уточнювати у касирів супермаркету чи шукати позначку на упаковці», ─ пише Федоров.

Фактично в застосунок «Дія» інтегрували сканер штрихкодів. Просканувавши код товару, можна дізнатись, «чи підпадає він під програму».

«Якщо так — отримаєте кешбек, якщо ні — Дія сповістить про це. А далі рішення за вами — обрати цей товар чи інший :)», ─ додає Михайло Федоров.

Як перевірити, чи бере товар участь у програмі Нацкешебек – у «Дію» додали сканер штрихкодів - Фото 2
Джерело матеріала
loader
loader