Українські ветерани взяли участь у спортивних змаганнях в Іспанії Arnold Classic Europe
Українські ветерани взяли участь у спортивних змаганнях в Іспанії Arnold Classic Europe

Українські ветерани взяли участь у спортивних змаганнях в Іспанії Arnold Classic Europe

Національна збірна команди України взяла участь в міжнародних спортивних змаганнях Arnold Classic Europe в Іспанії.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів, передає Укрінформ.

"11 жовтня у Мадриді розпочався спортивний фестиваль Arnold Classic Europe, заснований Арнольдом Шварценеггером. Щорічно участь у ньому беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн. У рамках фестивалю проходять міжнародні спортивні змагання ветеранів війни Strong Spirit's Games", - йдеться у повідомленні.

Українські ветерани взяли участь у спортивних змаганнях в Іспанії Arnold Classic Europe - Фото 1

Зазначається, що Україну представляла команда з 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також тих, хто отримав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків.

Українські захисники та захисниці змагатимуться у жимі лежачи на максимальну вагу та лежачи на рази, ейрбайку, веслуванні на тренажері Concept2 та у ривку гирі. Всі види спорту адаптовані відповідно до груп категорій учасників.

Харківські ветерани вибороли 27 медалей на Strong Spirit's Games; ветерани Рівненщини везуть додому 15 медалей зі змагань у Мадриді.

Українські ветерани взяли участь у спортивних змаганнях в Іспанії Arnold Classic Europe / Фото: Мінветеранів, Олександр Коваль та Харківська ОВА

Як повідомлялося, у серпні змагання з адаптивних видів спорту “Сильні України” у Звягелі зібрали понад 130 учасників із різних областей – ветеранів і військовослужбовців із різними видами ушкоджень і травм.

Теги за темою
Спорт Іспанія
Джерело матеріала
loader
loader