Volkswagen презентував недорогий спортивний кросовер на базі Polo
Volkswagen презентував недорогий спортивний кросовер на базі Polo

Volkswagen презентував недорогий спортивний кросовер на базі Polo

Новий Volkswagen Taigo 2025 змінився зовні, а його комплектацію розширили. У лінійці з'явилася 150-сильна спортивна модифікація GTS.

Компактний купе-кросовер Volkswagen Taigo пройшов модернізацію. Оновлену модель презентували в Бразилії (там вона продається під назвою Nivus). Її подробиці розкрили на офіційному сайті Volkswagen.

Ззаду оновили ліхтарі
Фото: Volkswagen

Новий Volkswagen Taigo/Nivus пізнається, передусім, за зміненою передньою частиною. Його фари та радіаторна решітка стали вужчими, а повітрозабірник у бампері, навпаки, збільшили у розмірах. Ззаду освіжили ліхтарі.

Також з’явилася спортивна версія GTS зі зміненою решіткою радіатора, 18-дюймовими дисками та матричною оптикою.

Кросовер отримав нову мультимедійну систему
Фото: Volkswagen

Салон Volkswagen Taigo 2025 зазнав менших змін. Встановлено сучаснішу мультимедійну систему, а на передній панелі та у дверях з’явився новий декор.

Важливо Старший брат Tiguan: презентовано новий сімейний кросовер Volkswagen Tayron (відео)

Базова комплектація Volkswagen Nivus на бразильському ринку (вона коштує в еквіваленті $24 500) включає цифровий щиток приладів, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камеру та бездротову зарядку для смартфонів. Топовий варіант додає датчики світла та дощу.

150-сильний Volkswagen Nivus GTS
Фото: Volkswagen

Як відомо, купе-кросовер Volkswagen Taigo/Nivus збудовано на платформі моделі Polo. Стандартна модель доступна з 1,0-літровими бензиновими турбомоторами на 95 та 110 к. с., а в GTS встановлено 1,5-літрову 150-сильну турбочетвірку. Залежно від версії, пропонують механічну, автоматичну або роботизовану КПП.

Раніше Фокус розповідав, що флагманський електромобіль Volkswagen зміг проїхати майже 800 км без підзарядки.

Також ми писали про новий доступний електрокросовер MG, який продаватиметься в Європі.

Джерело матеріала
loader
loader