З 2014 року псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик» - Скрипка
З 2014 року псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик» - Скрипка

З 2014 року псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик» - Скрипка

З 2014 року відчувалося, що буде велика війна. Адже вже тоді українську музику не пускали в Крим, Донецьк та Луганськ, а псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик».

Таку думку висловив музикант, лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який став гостем програми нового проєкту Укрінформу «Нація непереможних»

«З 2014 року я і мої соратники почувалися білими воронами, адже війна в Україні триває ще з того часу. А ми чули російські дискотеки з російським репчиком. Але вже тоді нас, українських виконавців, не пускали до Криму, Луганська, Донецька. Заїхати туди з українською піснею не можна було. І вже відчувалося, до чого це все йде. Я тоді казав, люди, ви очманіли, що ви робите, буде війна, обережно», – розповів Скрипка.

Також музикант наголосив, що дуже добре, що прибрали всю російщину з українського музичного простору і підвищили квоти на наявність українського контенту в інформаційному просторі України.

«Але зараз багато українського музичного шлаку, низької якості культурного продукту. В Україні досі не проведено інформаційної та культурної роботи. Бо якщо суспільство годувати культурним шлаком – воно помре. Тому зараз у кожного українця є обов'язок – робити все що можна, максимально якісно для нашої країни», – наголосив Скрипка.

З початку великої війни Олег Скрипка з родиною постійно перебуває в Україні. У перші дні повномасштабного вторгнення допомагав будувати блокпости в Києві й максимально підтримувати своєю творчістю українських військових. Скрипка вважає себе закоренілим оптимістом, проте відзначає – відчуває сильну депресію через ці події.

Повну версію програми проєкту «Нація непереможних» за участю Скрипки, яка вийшла 15 жовтня о 19:00, можна переглянути на новому Ютуб-каналі Укрінформу

Як повідомлялося, Укрінформ запустив новий проєкт про незламних українців, які своїми вчинками наближають перемогу України. Проєкт «Нація непереможних» – це про силу духу та незламність українського народу, що передаються через призму реальних історій життя та діяльності кожного героя.

Теги за темою
музика
Джерело матеріала
loader