"Пухлину видалити не можуть": у знаменитого російського актора-путініста діагностували рак
"Пухлину видалити не можуть": у знаменитого російського актора-путініста діагностували рак

"Пухлину видалити не можуть": у знаменитого російського актора-путініста діагностували рак

Василь Ліванов серйозно хворий.

Російський актор і виконавець головної ролі в радянському фільмі "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона" Василь Ліванов, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, продовжує боротьбу за здоров'я.

Як повідомляють росЗМІ, після інсульту путіністу діагностували рак, і лікарі не можуть видалити пухлину через занадто високі ризики.

Захворювання вдалося діагностувати під час МРТ, небезпечне новоутворення з'явилося в області малого тазу.

"Наразі хвороба перебуває в "замороженому" стані і ніяк не загрожує життю актора. Лікарі порадили Ліванову раз на рік проходити плановий огляд в онколога", - написали російські пропагандисти.

Хто такий Василь Ліванов?

Василь Ліванов - радянський і російський кіноактор, режисер кіно і мультиплікації, сценарист, письменник; народний артист РРФСР (1988). Здобув найбільшу популярність як творець екранного образу Шерлока Холмса в циклі телефільмів "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона" режисера Ігоря Масленнікова за творами Артура Конана Дойла, повідомляє Вікіпедія. Підтримує війну в Україні та диктатора Путіна.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Настя Каменських показала рідних, а також і свого чоловіка Потапа, який втік за кордон і не з'являється в Україні. Співачка зізналася чоловікові в коханні та розповіла, що він її завжди підтримує.

А також російський співак Нікіта Пресняков втрачає свій бізнес у Росії. Пресняков зазнав збитків на приблизно 10 тисяч доларів. Оформлена компанія на кохану музиканта - Олену Преснякову, проте серед засновників компанії є ім'я Нікіти.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader