/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F44c2a16f3f1986304f261ea8c9971aa1.jpg)
Все – навколо їжі: Клопотенко розповів про свої "червоні прапорці" у людях
Ну і звичайно, усі вони стосуються їжі. Про це Клопотенко розповів у своєму відео в TikTok.
Які "червоні прапорці" назвав Клопотенко
Клопотенко поділився своїми "червоними прапорцями": дивіться відео
Перший "червоний прапорець" Клопотенка – це фраза "та скільки можна їсти". Ймовірно, усе через те, що для нього їжа є важливою частиною життя, тому такі слова показують неповагу до її цінності.
Звичайно, що кулінар не міг оминути теми борщу. Другий "червоний прапорець" Клопотенка – питання до інгредієнтів українських страв, як, наприклад, фраза "А нащо чорнослив у борщ?".
Ну і третій момент, який розчаровує шеф-кухаря, – це переконання, що "їжа – це ж користь, а не задоволення".

