Ну і звичайно, усі вони стосуються їжі. Про це Клопотенко розповів у своєму відео в TikTok.
Які "червоні прапорці" назвав Клопотенко
Клопотенко поділився своїми "червоними прапорцями": дивіться відео
Перший "червоний прапорець" Клопотенка – це фраза "та скільки можна їсти". Ймовірно, усе через те, що для нього їжа є важливою частиною життя, тому такі слова показують неповагу до її цінності.
Звичайно, що кулінар не міг оминути теми борщу. Другий "червоний прапорець" Клопотенка – питання до інгредієнтів українських страв, як, наприклад, фраза "А нащо чорнослив у борщ?".
Ну і третій момент, який розчаровує шеф-кухаря, – це переконання, що "їжа – це ж користь, а не задоволення".