Залужний показав свіже фото з дружиною на прогулянці в Лондоні
Залужний показав свіже фото з дружиною на прогулянці в Лондоні

Залужний показав свіже фото з дружиною на прогулянці в Лондоні

Змінивши військову форму на діловий костюм Валерій Залужний почав частіше ділитися світлинами з цивільного життя.

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині Посол України у Великобританії Валерій Залужний опублікував свіже фото з дружиною Оленою. Знімком генерал поділився сьогодні, 16 жовтня, у себе на сторінці в Facebook.

Спільне селфі пара зробила на прогулянці в Лондоні. Про це свідчить геолокація вказана під знімком, який опублікував посадовець. Під фото Валерій також залишив романтичний підпис: "Тепло осені. У кожного своє".

За кілька годин спільне подружнє фото на якому Олена та Валерій Залужні виглядають щасливими та відпочившими зібрало близько десяти тисяч вподобайок. Звісно публікація викликала реакцію і обговорення.

"Ваууууу, найкращі! Супер! Любимо вас!", "Дякуємо за ваше тепло, передається і нам, підтримує! Залізний генерал з палким серцем!", "Світитесь так!!! Най світла буде досить, щоб шлях освітити і онукам в майбутньому! Многая літ! Люди-маяки", "Завжди надихаюся Вашими спільними фото. Вони такі теплі! І навіть з екрана відчувається сила безмежного кохання та прив'язаності один до одного", — пишуть шанувальники.

Зауважимо, що Олена та Валерій Залужні разом вже багато років. Спільно подружжя виховує двох доньок. Навесні 2023 року в одному з інтерв’ю Залужний розповів, що з 2014 року дуже рідко бачиться зі своєю родиною. Вже у лютому 2024 року Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ, яку він обіймав з 2021 року. На його місце Президент України призначив Олександра Сирського.

Вже наступного дня Зеленський офіційно призначив Залужного послом України у Великобританії, а перед цим звільнив його з військової служби за станом здоров'я. Виконувати обов’язки посла України у Великобританії почав вже у липні 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що нумеролог розповіла про кармічний обов'язок Валерія Залужного.

Крім цього, Фокус писав, що пластичний хірург відповів, чи робив Валерій Залужний пластичні операції.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader