Зеленський сказав, як "назавжди" перемогти Росію
Зеленський сказав, як "назавжди" перемогти Росію

Зеленський сказав, як "назавжди" перемогти Росію

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія має назавжди втратити контроль над Україною і навіть втратити бажання такого контролю.

Як передає "Хвиля", про це він сказав під час виступу у Раді 16 жовтня.

За словами Зеленського, це є гарантією життя для України. І водночас – гарантія спокою для Європи.

"І щоб ми досягли цього, я прошу вас працювати на єдність в Україні та Україні – з партнерами. Переконувати партнерів. Бути тими, хто працює невтомно", - закликав президент.

Він також подякував кожній і кожному, хто працює саме так заради України, хто воює заради України, на чиїх плечах стоїть Україна.

"Іноді під час війни буває так, що суспільство поляризується. Але саме завдяки повазі одна до одної та подяки суспільство зберігається. Незважаючи на поляризацію. Ми не воюємо один з одним. Ми боремося з Росією на полі бою, у міжнародних відносинах, в економіці, в інформаційній сфері та в людських серцях Ми досягали і досягаємо результатів у битвах завдяки нашій єдності.

Президент також наголосив, що якщо втратимо єдність в Україні – втратимо єдність у Європі. Якщо втратимо єдність у Європі – втратимо підтримку миру. Якщо втратимо підтримку світу – програємо у цій війні, як було сторіччя тому.

Зазначимо, що сьогодні у Верховній Раді Зеленський вперше подав план перемоги України у війні з Росією. Він включає 5 пунктів, а також три таємні програми.

"План перемоги, зокрема, дозволяє нам усім в Україні об'єднатися ще більше навколо спільної мети. Нехай наша спільна робота щодо Плану перемоги якнайшвидше обернеться миром для України… Росія має пограти. Це не заморозка, це не торгівля суверенітетом, ми маємо реалізувати план перемоги та змусити Росію бути на саміті миру", - додав глава держави.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував ситуацію на фронті та розповів про підготовку до зими.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader