Білорусь готується до найбільших військових навчань з РФ – Гаюн
Білорусь готується до найбільших військових навчань з РФ – Гаюн

Білорусь готується до найбільших військових навчань з РФ – Гаюн

Навчання Захід-2025 стануть одними з найбільших за всю історію існування “регіонального угруповання військ”.


У Білорусі готуються до найбільших в історії навчань Захід-2025 за участю російських військ. Планується залучення новітньої техніки та відпрацювання взаємодії в умовах високотехнологічних загроз. Про це  Telegram-канал Беларускі Гаюн в четвер, 17 жовтня.

 

На початку вересня в Мінську з робочим візитом перебувала делегація російських військовослужбовців, яка прибула саме з метою підготовки до навчань Захід-2025. Зокрема, в рамках їхнього візиту проводилося візуальне вивчення місць розміщення військ на період проведення навчань.

 

Неофіційно повідомлялося, що ці навчання стануть одними з найбільших за всю історію існування “регіонального угруповання військ”. До них будуть залучені новітні зразки військової техніки та озброєнь, включно із системами ППО, танками і засобами РЕБ.

Особливу увагу буде приділено відпрацюванню взаємодії між збройними силами Білорусі та Росії в умовах гіпотетичних конфліктів за участю високотехнологічних загроз, таких як БпЛА і кібератаки. 

 

В рамках навчань “буде відпрацьовано завдання з інтеграції нових військових одиниць зі складу ЗС РФ, які прибудуть до Білорусі до кінця 2024 р.”

 



Теги за темою
Росія Білорусь військові
Джерело матеріала
loader
loader