Експерт розкрив базовий тренд, що формує офісну чоловічу моду
Експерт розкрив базовий тренд, що формує офісну чоловічу моду

Експерт розкрив базовий тренд, що формує офісну чоловічу моду

Інтерес як до речей преміумкласу та і до предметів першої потреби зараз надзвичайно високий, пише Man of Many. Але тенденція на базовий одяг продовжує зростати, особливо в царині офісної моди.

Еволюція офісного одягу і її вплив на чоловічу моду

Якщо поглянути на роль офісного одягу в чоловічій моді в постпандемічному світі, то характерні риси еволюції очевидні. Пройдіться будь-яким мегаполісом, і ви побачите, що корпоративний натовп змінився. Революція проти костюмів і краваток рухається швидко.

Ця зміна корпоративних норм відбивається на світі моди загалом, каже Олі Арнольд, директор зі стилю MR PORTER.

Це, очевидно, пов'язано зі стійким характером культури роботи з дому: ми спостерігаємо підвищений апетит до універсальних речей, які можна легко одягати та знімати,
– вважає він.

Базові, прості та якісно пошиті речі – ось що зараз відповідає новим стандартам і нормам сучасного одягу. Але який мають вигляд ці нові норми?

стильний чоловік в яскравому одязіТенденція на базовий одяг продовжує зростати, особливо в царині офісної моди / Фото freepik

  • Розслаблений крій є найбільшою тенденцією 2024 року в чоловічій моді. Цей рік приніс набагато більш універсальний погляд на старосвітський стиль, поєднуючи домашній одяг для відпочинку з сучасним корпоративним вбранням. У цей час на ринку популярні недорогі базові речі, але це не означає, що вони погано зроблені. При цьому стиліст радить обирати багатошаровий підхід, як-от футболка плюс легка куртка.
  • Колір для настрою. Веселий, яскравий одяг, який чудово носиться і миттєво підіймає настрій – популярний тренд. Це гучні й горді сорочки з принтами, сміливий трикотаж, оксамит, грайливий дизайн, що втілюють почуття надії, яке нам усім не завадило б прямо зараз.
  • Утилітарні речі. Тенденція до одягу мілітарі продовжить набирати обертів і далі. З акцентом на практичність та апетитом до чистих силуетів і преміальних тканин, навіть світові будинки високої моди націлилися на утилітарний одяг.
  • Хоробрість у моді. Олі Арнольд прогнозує, що в найближчі місяці чоловіки стануть набагато безстрашнішими в одязі. Вони відчуватимуть свободу і впевненість у вираженні своєї індивідуальності, а один з найпростіших способів – додати трохи блиску до вбрання. Це про витончену каблучку, простий повсякденний ланцюжок або будь-який інший примітний аксесуар.
Джерело матеріала
loader