Мультфільм «Дикий робот» заробляє на горорі «Той, що жахає 3» — як це можливо
Мультфільм «Дикий робот» заробляє на горорі «Той, що жахає 3» — як це можливо

Мультфільм «Дикий робот» заробляє на горорі «Той, що жахає 3» — як це можливо

Сімейний анімаційний фільм «Дикий робот» з майже ідеальною оцінкою та великими зборами міг би заробити менше, якби паралельно в кіно не йшов «Той, що жахає 3».

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Мультфільм «Дикий робот» заробляє на горорі «Той, що жахає 3» — як це можливо - Фото 1

«Той, що жахає 3» — один з небагатьох фільмів, які не отримали рейтингової оцінки. Попри це, він здивував кіноіндустрію цими вихідними, коли зібрав $19 млн під час прем’єри. Фільм зняли за $2 млн і свідомо залишили без рейтингу MPA.

Насправді «Той, що жахає 3» побачили в кінотеатрах побачили більше людей, ніж заплатили за нього. Кінотеатри, які демонструють фільм, у тому числі три найбільші американські мережі AMC, Cinemark та Regal, ставляться до горору як до фільму з рейтингом R в не пускають на сеанси будь-кого, молодшого 17 років без супроводу батьків чи опікунів.

Джерела у бокс-офісах кажуть, що минулими вихідними стався помітний сплеск продажу квитків на «Дикий робот» вони зазначають, що підлітки, ймовірно, купують квитки на мультфільм, а потім прокрадаються на «Той, що жахає 3». тенденція продовжилася й у понеділок.

«Той, що жахає 3» не буде останнім фільмом франшизи. Режисер Деміан Леон підтвердив, що він керує роботою над «Той, що жахає 4» і що після нього є можливість для ще одного фільму. «Дикий робот» також отримає продовження через касовий успіх, який завдячує у тому числі й горору.

Джерела: World of Reel, The Hollywood reporter

Джерело матеріала
loader
loader