Соліст "ТІК" Віктор Бронюк приголомшив схудненням на 30 кіло: фото до та після
Соліст "ТІК" Віктор Бронюк приголомшив схудненням на 30 кіло: фото до та після

Соліст "ТІК" Віктор Бронюк приголомшив схудненням на 30 кіло: фото до та після

Артист розсекретив, як йому вдалося досягти такого результату.

Лідер гурту "ТІК", український співак Віктор Бронюк поділився, що схуд на 30 кілограмів.

Артист говорить, що раніше його вага становила 120 кіло. Зайві кілограми музикант набрав під час гастролей, а також він має до цього схильність. Співак зізнається, що у такій вазі йому було достатньо складно. Окрім того, це негативно впливало на організм Віктора Бронюка, тож він вирішив діяти і позбуватися зайвих кілограмів.

"Я колись важив майже 120 кілограм. Чому так відбулося? Гастрольна діяльність, схильність само собою. Після першого туру плюс 10 кг, після другого. І оці всі віджартовування, що гарної людини має бути багато, не працюють. Реально тяжко було", - розповів артист на подкасті "СучЦукрМуз".

Віктор Бронюк повністю відмовився від алкоголю. Окрім того, виконавець почав стежити за харчуванням та раціоном. Спортом займатися співак не полюбляє, однак він часто прогуляється. Це все дало результат. Врешті, Віктор Бронюк схуд на 30 кіло.

"Схуднув зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води. Це навантаження на серце, скелет, ти розумієш, що в тебе ще є внутрішні органи. Тож, треба приймати рішення, треба було робити якийсь вибір. Тяжко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання харчів. Почав більш-менш раціонально харчуватися, намагаюся більше гуляти", - поділився артист.

  • 25-річна відома українська акторка вперше вийшла заміж і показала свого чоловіка
  • В'ячеслав Узелков вперше показав свою наречену на романтичному фото
  • 31-річний ексучасник One Direction трагічно загинув в Аргентині: його знайшли мертвим біля готелю
Джерело матеріала
loader