Спортсмен-депутат Жан Беленюк розкрив подробиці особистого життя
Спортсмен-депутат Жан Беленюк розкрив подробиці особистого життя

Спортсмен-депутат Жан Беленюк розкрив подробиці особистого життя

Він розповів, чому раніше не говорив відкрито про особисте.

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби і політик Жан Беленюк належить до молодих і перспективних діячів, які незмінно привертають увагу преси і громадськості. Утім, тією самою увагою спортсмен, схоже, не надто розбалуваний - про особисте він розповідає з великою скромністю.

Так нещодавно в коментарі для Люкс ФМ Беленюк зізнався, що зараз відбувається в його особистому житті. Попередні стосунки він коментувати відмовився, але поділився, як справи йдуть зараз.

33-річний діяч розповів, чому не говорить про свої романи та партнерів. Усе виявилося дуже просто - він самотній, тому й розповідати нема про що.

"У цьому плані мені, на жаль, немає чим похизуватися, тому я особливо не коментую своє особисте життя. Я не одружений", - зазначив Жан Беленюк.

Кілька років тому йому приписували роман з українською дзюдоїсткою Дар'єю. Однак обидва спортсмени ці чутки спростовували, наголошуючи, що вони не більше ніж просто хороші друзі.

Хто такий Жан Беленюк?

Жан Беленюк - український спортсмен і політик. Борець греко-римського стилю. Багаторазовий чемпіон світу та Європи, призер цих змагань, чемпіон Олімпійських ігор у Токіо (2020), срібний (2016) і бронзовий призер Олімпійських ігор (2024), перший в історії України борець, який виграв три медалі на Олімпійських іграх, чемпіон і срібний призер Європейських ігор (2019, 2015), бронзовий призер Універсіади (2013). Заслужений майстер спорту України. Народний депутат IX скликання, перший афроукраїнець - депутат ВРУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Анна Трінчер розкрила правду про стосунки з блогером-утікачем Олександром Волошиним, з яким вона розлучилася минулої осені.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Міла Сивацька вийшла заміж і поділилася фотографією з чоловіком, якого раніше приховувала від громадськості.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader