В monobank з’явилась послуга «Групові витрати» — для поділу чеків на компанію
В monobank з’явилась послуга «Групові витрати» — для поділу чеків на компанію

В monobank з’явилась послуга «Групові витрати» — для поділу чеків на компанію

Керівник monobank Олег Гороховський анонсував запуск нової послуги в банківському застосунку, яка стане у пригоді, коли потрібно буде розділити чек на велику компанію.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! В monobank з’явилась послуга «Групові витрати» — для поділу чеків на компанію - Фото 1

«Уявіть: щоп’ятниці ви ходите з колегами в більярд. Завжди хтось один заплатить за всі напої, хтось — за бронь столу, а хтось — за кухню. Ділити ці чеки між усіма, хто їв / пив / відпочивав, тепер дуже просто», — пише Гороховський.

Для того, щоб скористатися послугою «Групові витрати» потрібно створити в застосунку monobank окрему групу з контактами, а далі додати витрати з виписки (або ввести вручну) і розподілити між контактами.

 

«Більше не треба копіювати картку, скидати по чатах разом із фоткою чека. Вишенька на торті: можете раз на добу відправити нагадування від монобанку всім, хто ще не повернув гроші», — додав керівник monobank.

Нагадаємо, що у квітні найбільший необанк України отримав новий дизайн (вперше за 6 років) — головний екран так само відображає картку, інформацію про стан рахунку, останні транзакції, але у новому оформленні. Також більшість дій спростили, додавши опцію свайпу і трохи 3D-анімації для перемикання між картами, а також об’єднали виписку для усіх карт.

У серпні monobank запустив функцію mono checkout, яка дозволить скоротити час оформлення покупки з п’яти до однієї хвилини, заповнивши за вас «нудні» дані. Водночас сплатити за покупку можна карткою будь-якого банку.

Теги за темою
Україна Банк
Джерело матеріала
loader