Зеленський вперше розповів, що передбачає неядерний пакет стримування
Зеленський вперше розповів, що передбачає неядерний пакет стримування

Зеленський вперше розповів, що передбачає неядерний пакет стримування

Зеленський наголосив, що пакет неядерного стримування допоможе Україні стримувати агресію з боку Росії в майбутньому.

Володимир Зеленський у рамках третього пунктуПлану перемоги України запропонував розміщення пакета неядерного стримування Росії на території України. Цей крок спрямований на те, щоб або змусити Росію сісти за стіл переговорів, або забезпечити можливість знищення її військових об'єктів у разі подальшої агресії. Про це президент Володимир Зеленський сказав, представляючи план на засіданні Європейської ради.

Варто зазначити, що третій пункт Плану перемоги стосується неядерного стримування Росії і містить секретні додатки, відомі лише окремим партнерам.

"Це концепція миру завдяки силі – для цього пункту. "Неядерне стримування Росії" – це, зокрема, розміщення на території України "ракетного пакета", - заявив Зеленський.

Зеленський також зазначив, що всі деталі щодо "Неядерного стримування" вже передані тим партнерам, які здатні реалізувати цей план, а саме: США, Великій Британії, Франції, Італії та Німеччині.

"Путін має поважати нашу силу, а не змушувати вільний світ тремтіти від його погроз. І ми зможемо застосувати пакет стримування, лише якщо Росія не припинить війну,– резюмував Зеленський.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader