22 жовтня — форум-презентація «Сталимо перемогу — від стійкості громадян до Держави Вдячності»
22 жовтня — форум-презентація «Сталимо перемогу — від стійкості громадян до Держави Вдячності»

22 жовтня — форум-презентація «Сталимо перемогу — від стійкості громадян до Держави Вдячності»

Під час форуму буде представлено Маніфест Держави Вдячності — експертів, науковців, підприємців та представників громадянського суспільства.

У вівторок, 22 жовтня, Мережа захисту національних інтересів «АНТС» проведе форум-презентацію «Сталимо перемогу — від стійкості громадян до Держави Вдячності».

Час: 09:00 – 18:30.

Місце проведення буде повідомлено учасникам окремо.

Реєстрація обовʼязкова за посиланням

«Маніфест формулює ключові ідеї, засади й принципи, що надалі стануть основою конкретних програм і дій у різних сферах життя: від безпеки та оборони до культури й національної ідентичності, від економічного розвитку до соціальної політики, від освітніх реформ і охорони здоров’я до міжнародних відносин. Форум стане платформою для об’єднання лідерів громад, експертів і молоді, аби обговорити реальні кроки для забезпечення майбутнього України», — повідомляють організатори.

Впродовж заходу також відбуватиметься Благодійний Ярмарок, збір на поїздки Одещиною мам і дружин загиблих, закатованих до смерті в полоні, полонених і зниклих безвісти.

Захід проводиться ГО «АНТС» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader