CEO Amazon Web Services порадив працівникам звільнитися, якщо не хочуть повертатися на п’ятиденку в офіс
CEO Amazon Web Services порадив працівникам звільнитися, якщо не хочуть повертатися на п’ятиденку в офіс

CEO Amazon Web Services порадив працівникам звільнитися, якщо не хочуть повертатися на п’ятиденку в офіс

Метью Гарман, генеральний директор Amazon Web Services (AWS), підтримав нову політику компанії щодо п’ятиденного робочого тижня в офісі. Він зазначив, що працівники, які не погоджуються із цим рішенням, можуть шукати роботу в інших компаніях.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! CEO Amazon Web Services порадив працівникам звільнитися, якщо не хочуть повертатися на п’ятиденку в офіс - Фото 1

Нова політика Amazon, яка набуде чинності в січні, вимагає від співробітників працювати в офісі п’ять днів на тиждень. Це рішення викликало суперечки серед працівників компанії. Гарман заявив, що дев’ять із десяти працівників, з якими він спілкувався, підтримують нову політику.

На зборах співробітників AWS Гарман наголосив на важливості особистої присутності для інновацій та співпраці.

«Коли ми хочемо створювати цікаві продукти, я не бачив можливості робити це без особистої присутності», — сказав він.

Багато працівників Amazon критикують нову політику. Вони вважають, що додатковий час на дорогу марнується, а переваги роботи в офісі не підтверджені незалежними даними. Деяким співробітникам, які не дотримувалися попередньої вимоги працювати в офісі три дні на тиждень, повідомили про «добровільне звільнення» та заблокували доступ до корпоративних систем.

На відміну від інших технологічних гігантів, таких як Google, Meta та Microsoft, які дотримуються політики двох-трьох днів роботи в офісі, Amazon займає жорсткішу позицію щодо повернення співробітників.

Гарман пояснив, що трьох днів роботи в офісі недостатньо для досягнення цілей компанії. Він підкреслив важливість особистої взаємодії для засвоєння принципів лідерства Amazon.

«Ви не можете засвоїти їх, просто читаючи на вебсайті, ви повинні щодня їх переживати», — сказав Гарман.

Нагадаємо, днями понад 700 співробітників Ubisoft France взяли участь у триденному страйку через суперечку щодо роботи з дому та оплати праці.

Джерело: Reuters

Джерело матеріала
loader
loader