Monobank запускає власний маркетплейс: які товари будуть у продажу
Monobank запускає власний маркетплейс: які товари будуть у продажу

Monobank запускає власний маркетплейс: які товари будуть у продажу

У понеділок Monobank планує запустити свій новий маркетплейс під назвою "market by mono". Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

За словами Гороховського, це перший крок банку у сфері електронної комерції. Метою проекту є створення зручного та надійного сервісу для онлайн-покупок, який забезпечить простоту використання та економію часу для клієнтів.

На початковому етапі маркетплейс пропонуватиме 20 000 найпопулярніших товарів у трьох категоріях: гаджети, електроніка та комп'ютерна техніка. Усі товари можна буде придбати за програмою "Покупка частинами" без додаткових відсотків за наявності відповідного ліміту.

Серед особливостей нового сервісу:

  • Пропозиції від перевірених магазинів-партнерів
  • Добірки товарів для різних потреб
  • Швидке оформлення замовлення
  • Безкоштовна доставка для всіх товарів

Гороховський також зазначив, що партнерами проекту на старті стали Moyo, КТС та Click, які обіцяють привабливі ціни та високий рівень сервісу.

До середини листопада на маркетплейсі діятимуть великі знижки для покупців. Банк закликає клієнтів підтримати новий проект своїми покупками, щоб разом зробити український e-commerce кращим і вигіднішим для всіх.

Нагадаємо:Rozetka запустила інтернет-магазин у Польщі.

Джерело матеріала
loader