З колишньої резиденції Януковича зняли арешт
З колишньої резиденції Януковича зняли арешт

З колишньої резиденції Януковича зняли арешт


Договір управління рухомим арештованим майном паркового комплексу Межигір’я залишається чинним.


Вищий антикорупційний суд зняв арешт із нерухомого майна паркового комплексу Межигір’я. Про це голова Нацагентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума в Telegram в п’ятницю, 18 жовтня.
 
“У четвер, 17 жовтня, Вищий антикорупційний суд зняв арешт із нерухомого майна колишньої приватної резиденції президента-втікача Віктора Януковича Межигір’я. Підкреслю: договір управління рухомим майном, переданим в АРМА для управління, залишається чинним”, – написала вона.
 
Дума зауважила, що рішення ВАКС не впливає на статус рухомого майна, яке залишається під управлінням державної установи Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва Межигір’я, відповідно до підписаного з АРМА договору управління. І Нацагентство продовжує управляти цим активом, забезпечуючи надходження до держбюджету.
 
Нагадаємо, у травні міжвідомча комісія здійснила роботу з передачі арештованого майна колишньої резиденції Януковича Межигір’я до АРМА. У липні завершився один з основних етапів націоналізації Межигір’я. Відтоді парк офіційно працює для відвідувачів.

Межигір’я: що змінюють в колишній резиденції Януковича



Джерело матеріала
loader
loader