Відкрито прийом заявок в межах Програми грантів в органічному секторі
Відкрито прийом заявок в межах Програми грантів в органічному секторі

Відкрито прийом заявок в межах Програми грантів в органічному секторі

З метою підтримки українських виробників органічної продукції, сприяння подальшому розвитку органічного ринку та збільшення торгівлі українською органічною продукцією з вищою доданою вартістю на внутрішньому ринку розпочався прийом заявок для участі у конкурсі для отримання підтримки в межах Програми грантів в органічному секторі. Про це повідомляє Мінагрополітики, пише agronews.ua.

Вимоги до учасників та більше інформації про програму розміщено за посиланням – http://surl.li/azzyrm.

Заявки разом з додатками приймаються до 10 листопада 2024 року та подаються через електронну форму за посиланням –  http://surl.li/rgwlbm.

24 жовтня буде проведено інформаційний вебінар, під час якого можна буде дізнатись більше про умови програми. Реєстрація для участі у вебінарі за посиланням – http://surl.li/dhstzq.

Програма грантів в органічному секторі фінансується Швейцарією та впроваджується в межах проекту «Жіноче підприємництво в органічному секторі» (WEOS), що впроваджується МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з громадською спілкою «Органічна ініціатива» та швейцарсько-українською програмою «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader