У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом
У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом

У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом

Заокеанські автомобілі марки Saturn – досить рідкісні гості на українських дорогах. З 2009 року цей бренд, що належав General Motors, припинив своє існування. Днями кореспондентові «Автоцентру» вдалося сфотографувати на вулицях Києві найпопулярнішу модель цієї марки – компактний кросовер Vue. Його відмінною особливістю, як і всіх автомобілів Saturn до 2008 року, є кузов зі склопластику.

Saturn Vue першого покоління випускався з 2001 до 2007 року. У даному випадку представлено рестайлінгову версію, що з’явилася в 2006 році. Її відрізняють видозмінена носова частина (решітка радіатора, фари, бампер) та перероблений інтер’єр.

У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом - Фото 1

У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом - Фото 2

Saturn Vue став першим автомобілем, який приміряв нову платформу GM Theta, на якій пізніше з’явилися такі компактні SUV як Chevrolet Equinox, Pontiac Torent та Opel Antara. Автомобіль оснащувався або 4-циліндровим двигуном GM Ecotec 2,2 л і потужністю 143 к. с., як на фото, або 250-сильним 3,5-літровим агрегатом V6 марки Honda. Машини пропонувалися як з переднім, так і з повним приводом, з механічною або автоматичною коробкою передач.

У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом - Фото 3

Saturn Vue до рестайлінгу 2006 р. На вулицях Києва 18 років тому. Фото автора

У Києві помітили американський SUV з пластмасовим кузовом - Фото 4

Джерело матеріала
loader
loader