Від заморозків до +17: синоптик розкрила погодні сюрпризи тижня
Від заморозків до +17: синоптик розкрила погодні сюрпризи тижня

Від заморозків до +17: синоптик розкрила погодні сюрпризи тижня

Відома українська синоптикиня Наталка Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі вихідні та початок наступного тижня у своєму дописі на Facebook від 18 жовтня 2024 року.

За її словами, 19-20 жовтня в більшості регіонів України переважатиме суха погода з сонячними проясненнями. Проте на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, в Криму та на Дніпропетровщині можливі дощі. Синоптикиня попереджає про тумани в західній частині країни, де видимість може знизитися до 300-500 метрів.

Від заморозків до +17: синоптик розкрила погодні сюрпризи тижня - Фото 1

Діденко прогнозує нічні заморозки майже по всій території України, за винятком південного сходу. Денні температури 19 жовтня будуть найнижчими на Луганщині, Донеччині, Дніпропетровщині, Запоріжжі та в Криму, де очікується від +6 до +9 градусів. Найтепліше буде в західних областях та на Одещині: від +11 до +15 градусів. У решті регіонів температура коливатиметься від +8 до +12 градусів.

У Києві на вихідних буде прохолодно: вночі від +1 до +4 градусів з можливими заморозками, вдень близько +10, +11 градусів.

Синоптикиня зазначає, що така погода ідеально підходить для прогулянок у лісі та парках, провітрювання оселі та відвідування близьких.

Наталка Діденко також повідомляє про значне потепління з 21 жовтня. По всій Україні очікується підвищення температури до +12...+17 градусів та багато сонячних днів.

Джерело матеріала
loader