Спочатку дощі з туманами, а потім "багато сонця": Діденко спрогнозувала потепління
Спочатку дощі з туманами, а потім "багато сонця": Діденко спрогнозувала потепління

Спочатку дощі з туманами, а потім "багато сонця": Діденко спрогнозувала потепління

У деяких регіонах субота буде холодною, вдень стовпчики термометрів фіксуватимуть +6 градусів. Вночі в Україні очікуються заморозки та дощі.

Після дощів та нічних заморозків в Україну прийде потепління. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, поділившись прогнозом погоди на вихідні.

Погода на вихідні: прогноз

Вночі на 20 жовтня можливі дощі у Луганській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях, а також у Криму. У решті регіонів вихідні очікуються переважно без опадів, з сонячними проясненнями.

"Але — увага! — в західній частині України будуть тумани зі зниженням видимості до 300-500 метрів", — попередила експертка.

Вночі по всій території країни окрім південного сходу будуть заморозки. Вдень 19 жовтня найхолодніше буде у Луганській, Донецькій, Дніпропетровський, Запорізькій областях та навіть в Криму — від +6 до +9 градусів.

Прогноз на 19 жовтня на карті
Фото: facebook Наталка Діденко

Найтепліша погода очікується на заході й на Одещині, там протягом дня стовпчики термометрів фіксуватимуть від +11 до +15 градусів. У решті регіонів — від +8 до +12 градусів. У Києві також вихідні будуть прохолодні, вночі від +1 до +4 градусів та місцями заморозки, а вдень — від +10 до +11 градусів.

"Погода чудова для лісових та паркових прогулянок, провітрювань голови, думок, килимів, пухових ковдр, відвідання родичів та друзів", — підкреслила Діденко.

Коли буде потепління

Вона додала, що вже з понеділка, 21 жовтня, по всій Україні очікується "чудове потепління" та "багато сонця". Повітря розігріється до показників від +12 до +17 градусів.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, у Києві вже готуються до новорічних свят. Організатори розповіли, чим відрізнятиметься від своєї попередниці цьогорічна головна ялинка столиці.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко розповів, що не вакцинується, щоб тиснути на совість політиків й добитись від них реалізації реформи. Він припустив, що вже до кінця року українцям зможуть робити щеплення в аптеках.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader