Дев'ять перших леді та джентльменів знялися для обкладинки українського ELLE
Дев'ять перших леді та джентльменів знялися для обкладинки українського ELLE

Дев'ять перших леді та джентльменів знялися для обкладинки українського ELLE

Дружини та чоловіки глав держав та урядів, які стали почесними гостями четвертого Саміту перших леді та джентльменів, заснованого Оленою Зеленською, вперше в історії українських та світових видань знялися для обкладинки ELLE. Для осіннього номера глянцю позували перші леді: Фіндляндії - Сюзанн Іннес-Стубб, Естонії - Сір'є Каріс, Сербії - Тамара Вучич, дружина Прем'єр-міністра Беліза - Россана Брісеньо, Литви - Діана Науседене, Гватемали - Лукресія Пейнадо Бо Тенгберг, перший джентльмен Словенії Альош Мусар та перша леді України Олена Зеленська. Про це повідомляється в соцмережах глянцю.

Кожен із гостей під час зйомки позував в прикрасах від українського бренду Guzema Fine Jewelry.

Оскільки темою цьогорічного Саміту, який відбувся у Києві у вересні, була безпека дітей, в інтерв'ю перші леді та джентльмени розповіли про важливість таких ініціатив та про те, як спільними зусиллями можна долати виклики, що загрожують благополуччю всього світу, та про свої особисті місії.

Серед почесних гостей четвертого Саміту також були голлівудський актор Майкл Дуглас та його син Ділан. У рамках візиту до Києва він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською, прогулявся центром та побачив знакові пам'ятки архітектури столиці, пообідав у ресторані Євгена Клопотенка та дав інтерв'ю Марічці Падалко для ТСН.

Фото: instagram.com/elle_ukraine

Джерело матеріала
loader