Присвятив перемогу померлому сину: Нганну тріумфально повернувся в ММА
Присвятив перемогу померлому сину: Нганну тріумфально повернувся в ММА

Присвятив перемогу померлому сину: Нганну тріумфально повернувся в ММА

У суботу, 19 жовтня, в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді відбувся турнір PFL Super Fights зі змішаних єдиноборств. Головною подіє шоу став поєдинок ексчемпіона UFC Франсіса Нганну та чемпіон PFL Ренана Феррейра з Бразилії, пише 24 канал.

Нганну ефектно знищив Феррейру

Франко-камерунський боєць востаннє бився в октагоні ще у січні 2022 року. Після цього Нганну спробував свої сили у професійному боксу та провів два поєдинки проти топ-зірок хевівейту – Тайсона Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Бій проти Феррейри Нганну проводив на тлі особистої трагедії – смерті малолітнього сина. Тож поєдинок з чемпіоном PFL мав подвійну мотивацію для "Хижака".

Попри різницю в габаритах Нганну швидко вирішив долю сутички. За першої можливості Френсіс зблизився із суперником та провів тейкдаун.

Спроба Феррейри провести задушливий прийом завершилася безрезультатно. Нганну покращив свою позицію та почав бомбардувати чемпіона градом нокаутуючих ударів.

Відео нокауту

Бразилець терпів скільки міг допоки не втратив свідомість. Нганну здобув дострокову перемогу нокаутом у першому раунді та здобув чемпіонський пояс PFL у хевівейті.

  • Франсіс Нганну (Камерун) – Ренан Феррейра (Бразилія) KO 1/5

Відеоогляд бою Нганну – Феррейра

Свою перемогу Нганну присвятив сину, який помер у 15-місячному віці у квітні цього року.

Я не можу думати ні про що, окрім мого сина Кобі. Я виходжу на ринг лише заради нього. Я сподіваюся, що люди будуть пам'ятати його ім'я, тому що без Кобі мене б тут не було. Ця перемога для Кобі,
– сказав Нганну.

Раніше повідомлялося, що Френсіс Нганну може продовжити кар'єру в боксі, де прибутки значно більші, ніж у ММА. Організатори сезону в Ер-Ріяді планують організувати бій "Хижака" та Деонтея Вайлдера. Тож боєць продовжить поєднувати кар'єру в ММА та боксі.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader