"Він справжній звір": легенда боксу дав чіткий прогноз на бій Тайсона проти епатажного Пола
"Він справжній звір": легенда боксу дав чіткий прогноз на бій Тайсона проти епатажного Пола

"Він справжній звір": легенда боксу дав чіткий прогноз на бій Тайсона проти епатажного Пола

Цей бій стане головною подією вечора боксу в Арлінгтоні. Своєю думкою щодо нього поділився колишній абсолют хевівейту Леннокс Льюїс, повідомляє The Schmo.

Кого Льюїс вважає фаворитом

Британський ексбоксер заявив, що Майк Тайсон буде діяти першим номером та спробує нокаутувати свого суперника, тож тому треба буде тримати дистанцію:

"Я думаю, що це буде хороший бій. Майк Тайсон спробує нокаутувати Пола. Полу потрібно намагатися триматися якомога далі від нього та його сили. Я бачив, як він тренувався на днях, і він викидає кілька хороших комбінацій.

Ці комбінації з шести ударів, Пол повинен переконатися, що він не стоїть на шляху цих ударів, тому що Тайсон – справжній звір. У Тайсона все є, він може завдати удару, він може прийняти удар".

В інтерв'ю для FOX 29 Леннокс Льюїс дав свій прогноз щодо переможця. Він вважає "Залізного Майка" фаворитом, який на ринзі це доведе.

Майк Тайсон переможе. Майк Тайсон не такий вже й старий. Не сприймайте його надто м'яко. Він буде битися з людиною, яка не є справжнім бійцем, Вік буде трохи визначальним фактором, якщо бій триватиме надто довго, але якщо вони підійдуть близько і Майк Тайсон прийде зі своєю десятисекундною комбінацією, якщо один із цих ударів зачепить Пола – він точно не витримає,
– сказав Льюїс.

До слова. Напередодні у мережі з'явилося відео з тренування Майка Тайсона. Він перебуває у чудовій формі та навіть випадково розбив губу тренеру під час одного з ударів.

Нагадаємо, що останній бій "Залізний Майк" провів у 2020 році проти Роя Джонса. Це був виставковий поєдинок, який завершився внічию та не був зарахований у рекорд боксерів.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader