Реал Мадрид – Боруссія Дортмунд: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів
Реал Мадрид – Боруссія Дортмунд: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Реал Мадрид – Боруссія Дортмунд: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 22 жовтня в Мадриді.

У вівторок, 22 жовтня, мадридський "Реал" прийматиме дортмундську "Боруссію" в матчі третього туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25.

Поєдинок відбудеться на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді. Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

В оновленому форматі Ліги чемпіонів кожна з 36 команд в основному раунді проведе по вісім поєдинків з різними суперниками (чотири вдома та чотири на виїзді). Всі учасники турніру отримали по 2 суперники з 4 різних кошиків.

У перших двох турах "Реал" здобув перемогу над німецьким "Штутгартом" (3:1) та несподівано зазнав поразки від французького "Лілля" (0:1). Дортмундська "Боруссія" розгромила бельгійський "Брюгге" (3:0) та шотландський "Селтік" (7:1).

Перед третім туром "вершкові" посідають 17-те місце у загальній турнірній таблиці основного раунду ЛЧ, маючи у своєму активі три очки. "Джмелі" з 6 балами йдуть на першій сходинці.

Де дивитися матч Реал Мадрид – Боруссія Дортмунд

В Україні поєдинок "Реал" Мадрид – "Боруссія" Дортмунд у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Прогнози букмекерів на матч Реал Мадрид – Боруссія Дортмунд

Фаворитом прийдешнього поєдинку букмекери вважають іспанський клуб, у складі якого виступає український голкіпер Андрій Лунін. На перемогу підопічних Карло Анчелотті приймаються ставки з коефіцієнтом 1,51. Нічия – 4,80. Виграш представника Бундесліги – 5,90.

Вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від 9-го до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта завершать виступи в єврокубках.

Нагадаємо, що "Реал" та дортмундська "Боруссія" зустрічалися у фіналу минулого розіграшу ЛЧ. Тоді мадридський клуб обіграв "джмелів" (2:0) на стадіоні "Вемблі" в Лондоні.

Арсенал – Шахтар: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

УПЛ: розклад і результати матчів 10-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця

Мессі оформив хет-трик за 11 хвилин та встановив бомбардирський рекорд "Інтера" Маямі (відео)

Джерело матеріала
loader