Epic Games Store запускає хеллоуїнський розпродаж на найстрашніші ігри цієї осені
Epic Games Store запускає хеллоуїнський розпродаж на найстрашніші ігри цієї осені

Epic Games Store запускає хеллоуїнський розпродаж на найстрашніші ігри цієї осені

Увага, геймери! Готуйтеся до страху – з 1 листопада починається розпродаж Epic Games Store на честь Хеллоуїна. Ця подія подарує вам страшні ігри за зниженими цінами.

А поки що, з 18 жовтня до 1 листопада, ви можете безкоштовно отримати музичні саундтреки для деяких ігор на Bandcamp. Подробиці шукайте в розділі з питаннями, що часто задаються.

Ось деякі з "жахливих" ігор, які можна буде купити за зниженою ціною:

Мертвий при денному світлі

У цій асиметричній розрахованій на багато користувачів грі ви можете стати як мисливцем, так і жертвою. Четверо тих, хто вижив, повинні полагодити генератори, щоб вибратися, поки їх переслідує гравець-вбивця. Прийде проявити всі свої навички, щоб не опинитися на гаку.

Алан Вейк 2

Ви граєте за письменника Алана Уейка, який намагається вибратися зі свого власного пекла, розслідуючи злочини разом із новим персонажем – спеціальним агентом Сагі Андерсон. Загадкові вбивства та метафізичні елементи роблять цю гру справжнім витвором мистецтва.

Мертвий острів 2

Сміх та зомбі в Dead Island 2! Ви воюєте з жахливими істотами, використовуючи різні забавні зброї. Разом з друзями ви відправлятиметеся на шалені пригоди, відтягуючи зомбі в басейни з кислотою і розправляючись з ними ключками для гольфу.

Dying Light 2 Stay Human - Reloaded Edition

Тут виживання - це паркур від світанку до заходу сонця. Боріться із зараженими зомбі у величезному відкритому світі. Гра підтримує кооператив на чотирьох, так що поєднуйтесь з друзями, щоб пережити жахи ночі!

Випробування Outlast

У цій грі на виживання вам доведеться багато панікувати. Грайте в команді з чотирьох чоловік і уникайте монстрів, повних пасток. Біжіть, ховайтеся і сподіваєтеся, що вас не зловлять!

Не пропустіть шанс отримати ці страшні ігри за суперцінами і відчути справжній дух Хеллоуїна.

Раніше нам стало відомо, що фестиваль майбутніх ігор у Steam принесе тонни безкоштовних демо: дивовижні ігри з українською локалізацією

Вам буде цікаво дізнатися, у GTA 6 не залишиться шансів: колишній продюсер Rockstar об'єднався з розробниками Hitman заради нової гри

Читайте також, одразу три легендарні ігри з 2000-х отримають ремастери: фани прощаються з "піксельною" красою

Джерело матеріала
loader