Хакери отримали доступ до системи підприємства російського ВПК
Хакери отримали доступ до системи підприємства російського ВПК

Хакери отримали доступ до системи підприємства російського ВПК

Хакери отримали доступ до системи підприємства російського ВПК - Фото 1

Серед оприлюднених — документи, що стосуються системи раннього визначення пошкоджень техніки “Хрусталь” і комплексу визначення технічного стану “Маяк”

Міжнародна хакерська група “Head Mare” зламала систему ІТ-структури російського “Науково-інноваційного центру “Інститут розвитку досліджень, розробок та трансферту технологій” (НИЦ “ИРТ”).

Про це повідомляється на офіційному акаунті хакерів у мережі Х.

Також хакери опублікували адресу, куди можна надіслати запит для отримання більше злитої інформації: [email protected].

Серед оприлюднених — документи, що стосуються системи раннього визначення пошкоджень техніки “Хрусталь” і комплексу визначення технічного стану “Маяк”, які використовуються в системах безпеки літаків і гвинтокрилів армії РФ.

У доступ також потрапила частина імен співробітників, які ймовірно долучені до ІТ-безпеки “НИЦ ИРТ”. Наприклад, “Афанасьев Владимир Владимирович”, “Брагин Игорь Валериевич”, “Бубнов Максим Александрович”, “Викулов Виктор Михайлович” і інші.

Російська компанія “НИЦ “ИРТ” позиціонує себе як інноваційне підприємство, що впроваджує технологію “цифрового двійника” для літаків і вертольотів. У її портфоліо покращення систем вертольотів Ка-52, літаків Су-57Б та безпілотників. // LB.ua

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader