Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри
Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри

Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри

Lexus готується презентувати оновлений преміальний sedan ES. Офіційний дебют має відбутися наприкінці листопада, але втримати новинку у секреті не вдалося.

У мережу потрапила інструкція з експлуатації авто повністю розсекретивши Lexus ES 2025. Її опублікував сайт Autohome. Судячи з зображень, седан отримає фари з новою графікою, оновлену решітку радіатора зі сотовим наповненням і модернізований передній бампер. Ще йому підкоригують задні ліхтарі (у них також зміниться графіка) та запропонують нові варіанти колісних дисків.

Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри - Фото 1

Не залишився за кадром і салон найпопулярнішої моделі. У його оснащення включать нову мультимедійну систему з 15-дюймовим екраном, яким відображається інформація про роботу клімат-контролю, положення сидінь та включені функції. Також дещо інакше виглядає центральна консоль.

Змін у моторній гамі Lexus ES не відбулося. Автомобіль, як і раніше, пропонуватиметься з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 173 к.с. Буде доступна і версія з 2,5-літровим атмосферним мотором на 204 к.с., а також гібрид на його основі з віддачею 218 к.с. У продаж новинка надійде одразу після дебюту, тобто у листопаді цього року. Вартість оголосять після прем’єри.

Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри - Фото 2
/
Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри - Фото 3
Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри - Фото 4
Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри - Фото 5
Джерело матеріала
loader
loader