Пара облаштувала на баржі плавучий будинок: як їм це вдалося
Пара облаштувала на баржі плавучий будинок: як їм це вдалося

Пара облаштувала на баржі плавучий будинок: як їм це вдалося

Нещодавно сімейна пара поділилася результатом облаштування. Подружжя показало свою кухню та вітальню, пише Daily Mail.

Пара переоблаштовувала старий будинок

Роб і Сара Берчі з Великої Британії не могли просто взяти і збудували нове житло на баржі. Вони змушені були переоблаштувати сумнозвісну покинуту будівлю Grand Designs, яка там роками занепадала.

Подружжя, яке керує фірмою з виробництва сталевих каркасів, одразу вхопилося за можливість облаштувати житло в прибережному містечку Бернем-он-Крауч в Ессексі. Роб зізнався, що тільки за баржу пара заплатила близько 70 тисяч фунтів (3,7 мільйона гривень).

"Структурно вона була в нормальному стані зовні, але хтось вже почав працювати над нею зсередини. Все, що вони зробили, мало непоганий вигляд, але виявилося жахливим, коли ми зробили оцінку. Наприклад, коли розбирали сталевий каркас, то побачили, що під дошками стоїть вода й таке інше, тож довелось зробити ще багато роботи. Кінець кінцем, все закінчилося повною реконструкцією", – розповів чоловік.

Нерухомість Будинок на воді Будинок після повної реконструкції / Фото Channel 4

Ремонт виявився дорогим

Через те, що будинок розміщений фактично "на воді", британці зіштовхнулися ще з декількома проблемами. Постійні припливи та шторми завдавали шкоди, але пара не здавалася і повторно переробила багато матеріалів на борту.

Нерухомість Кухня Будинок на водіКомпактна кухня з гарним виглядом на річку / Фото Channel 4

Ремонт обійшовся аж в 150 тисяч фунтів (близько 8 мільйонів гривень). Тепер в будинку є повністю обладнана кухня, затишна вітальня з невеликою бібліотекою і навіть відкритою зоною для барбекю.

Нерухомість Вітальня Будинок на водіЗатишна вітальня з виходом на палубу / Фото Channel 4

За словами Сари, плавучий будинок – це ідеальне місце для відпочинку. Подружжя не планує там жити, а просто інколи проводити час поза домом.

Джерело матеріала
loader