У листопаді Microsoft дозволить користувачам створювати ШІ-агентів для рутинних завдань
У листопаді Microsoft дозволить користувачам створювати ШІ-агентів для рутинних завдань

У листопаді Microsoft дозволить користувачам створювати ШІ-агентів для рутинних завдань

Компанія представила десять готових до використання ШІ-агентів.

Корпорація Microsoft має намір у листопаді дозволити користувачам створювати ШІ-агентів для виконання рутинних завдань у програмі Copilot Studio. Компанія позиціонує ШІ-агентів як такі, що потребують менше уваги, ніж чатботи, і можуть ефективно виконувати операційні процеси. Про це повідомив Reuters.

Бета-версія програма Copilot Studio від Microsoft стане загальнодоступною у листопаді. У ній використано кілька моделей ШІ, розроблених Microsoft та OpenAI.

У листопаді Microsoft дозволить користувачам створювати ШІ-агентів для рутинних завдань - Фото 1

«Ідея полягає в тому, що чатбот компанії Copilot є інтерфейсом користувача для штучного інтелекту», — прокоментував Reuters віцепрезидент із бізнесу та промисловості Copilot у Microsoft Чарльз Ламанна — Кожен співробітник матиме Copilot, свого персоналізованого агента ШІ, і потім вони використовуватимуть цей Copilot для взаємодії та взаємодії з морем агентів ШІ, які будуть там».

Компанія також представила десять готових до використання агентів, які можуть допомогти у виконанні рутинних завдань, починаючи від керування ланцюгом поставок до відстеження витрат і спілкування з клієнтами.

Компанія McKinsey & Co, яка отримала ранній доступ до інструментів, створила агента, який може керувати запитами клієнтів, перевіряючи історію взаємодії, визначаючи консультанта для завдання та плануючи наступну зустріч.

  • Читайте також: OpenAI запустила інтерфейс Canvas для взаємодії з ChatGPT

Фото: Copilot Studio  / Microsoft

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Microsoft
Джерело матеріала
loader
loader