У США туристи губляться у лабіринті з кукурудзи – їм доводиться викликати рятувальників
У США туристи губляться у лабіринті з кукурудзи – їм доводиться викликати рятувальників

У США туристи губляться у лабіринті з кукурудзи – їм доводиться викликати рятувальників

Щороку цей кукурудзяний лабіринт приваблює натовпи туристів, при цьому стаючи все заплутанішим. Наразі його площа 24 гектари. Часто відвідувачі, які перебувають у ньому, викликають рятувальну службу 911, тому що не можуть вийти самостійно. Про це пише Daily Mail.

Що відомо про лабіринт Cool Patch Pumpkins

Кожного року лабіринт присвячений якійсь новій темі. Також наприкінці сезону збору гарбузів для відвідувачів влаштовують додаткову розвагу у вигляді тиру. Переможець має змогу отримати автомобіль.

Лабіринт у кукурудзі, США
Лабіринт у 2023 році / фото з фейсбук-сторінки Cool Patch Pumpkins

Наразі цей лабіринт дуже популярний серед місцевих жителів. При цьому туристи часто там блукають, через що телефонують до служби порятунку.

Рятувальники вже втомилися від цих дзвінків, закликаючи телефонувати за номером 911 тільки у випадку справді надзвичайної ситуації. Людям радять просто ходити між рядами кукурудзи, адже рано чи пізно вихід знайдеться. Один клієнт поділився, що застряг таким чином на 4 години.

Проте є й такі люди, які доволі швидко проходять лабіринт. Один із відвідувачів розповів, що він вийшов за 1 годину і 42 хвилини, враховуючи, що з ним була трирічна дитина. Ще один сказав, що йому знадобилося всього 45 хвилин.

До слова, біля самого лабіринту обабіч дороги стоять тюки сіна, розмальовані у вигляді посіпак із мультфільму "Бридкий Я". Вони приваблюють автомобілістів і часто стають причиною заторів.

Cool Patch Pumpkins, США
Посіпака з тюків сіна / фото з фейсбук-сторінки Cool Patch Pumpkins

Теги за темою
США Туризм
Джерело матеріала
loader