Ауріка Ротару оголосила, чому насправді Софія Ротару зараз не виступає
Ауріка Ротару оголосила, чому насправді Софія Ротару зараз не виступає

Ауріка Ротару оголосила, чому насправді Софія Ротару зараз не виступає

Ауріка Ротару зізналася, що її сестра Софія почувається добре.

Коротко:

Українська відома співачка Ауріка Ротару розповіла, чому її сестра Софія Ротару, яка тривалий час жила і працювала в країні-окупанті РФ, але все ж таки підтримала Україну 2022 року, нині не виступає не сцені.

У коментарі для Rostyslove Production Ауріка зазначила, що Софія наразі почувається добре і в неї немає проблем зі здоров'ям, але жодних шоу вона не робитиме під час війни.

Але, за словами Ротару, коли настане мир в Україні, можливо, Софія Михайлівна все ж порадує шанувальників своїм співом.

"Зі здоров'ям усе гаразд. Побачити її на сцені - не знаю. Якщо закінчиться війна, то, можливо, будуть і концерти. Зараз поки що ні", - розповіла Ауріка Ротару.

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
Софія Ротару / інфографіка: Главред

Дивіться відео, де Ауріка Ротару розповіла про свою сестру:

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader