Росія атакувала дронами Суми, є загиблі
Росія атакувала дронами Суми, є загиблі

Росія атакувала дронами Суми, є загиблі

У ніч на  22 жовтня російська армія атакувала Суми ударними БпЛА. Як повідомили в Сумській ОВА та виконуючий обов'язки міського голови Артем Кобзар, дрони були зафіксовані в західній та південній частинах Сумської області.

 Станом на 02:15 було відомо, що внаслідок авіаудару "шахеда" загинули цивільні люди. Повні наслідки атаки уточнюються, на місці працюють аварійно-рятувальні служби. В ОВА наголосили, що російський "Шахед" вдарив по приватному житловому сектору міста.

Також протягом дня росіяни здійснили 63 обстріли прикордонних територій та населених пунктів області. Зафіксовано 132 вибухи. Обстрілів зазнали Сумська, Хотінська, Юнаківська, Миропільська, Річківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Глухівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська, Свеська, Дружбівська громади.

  • 28 вересня Росія вдарила по лікарні в Сумах, 21 людина постраждала, 9 - загинуло. 
  • 21 вересня, російські війська завдали удару керованими авіабомбами по Сумах. Внаслідок ворожої атаки як мінімум одна людина отримала травми, зруйновано та пошкоджено приватні будинки. 
Джерело матеріала
loader