Син путіністки Валерії може сісти до в'язниці за півмільйона доларів
Син путіністки Валерії може сісти до в'язниці за півмільйона доларів

Син путіністки Валерії може сісти до в'язниці за півмільйона доларів

Путіністка Валерія разом зі своїм чоловіком виховали "гідне" покоління.

Тверський районний суд терористичної Москви отримав позов на велику суму до сина співачки Валерії, яка підтримує військове вторгнення Росії в Україну, 25-річного бізнесмена Арсенія Шульгіна.

Як повідомляє пропагандистське видання ТАСС, якийсь підприємець Валентин Демчук вимагає стягнути з Шульгіна близько 587 тисяч доларів за договором позики.

Неприємну історію вже прокоментував чоловік Валерії, Йосип Пригожин. Він заявив, що сторони вже врегулювали спір, і питання було закрито.

"Цивільно-правові відносини з'ясовуються у бізнесменів часто, дивно з цього робити новину. Хтось зацікавлений у роздмухуванні цього питання, використовуючи наші імена для гучності", - сказав продюсер у бесіді з виданням StarHit, додавши, що, на його думку, в Росії варто ввести закон, згідно з яким до винесення судового рішення забороняється озвучувати деталі процесу.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, український волонтер Сергій Стерненко подякував зрадниці Ані Лоракза її донат для ЗСУ. Стерненко написав коментар під однією з публікацій запроданки в соцмережах, але вона ніяк не відреагувала.

А також нещодавно путіністка Валерія зізналася, що збирається йти зі сцени.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Джерело матеріала
loader