«Дзвінок усього життя, як «Людина-павук» — Том Голланд розповів про запрошення до фільму Нолана
«Дзвінок усього життя, як «Людина-павук» — Том Голланд розповів про запрошення до фільму Нолана

«Дзвінок усього життя, як «Людина-павук» — Том Голланд розповів про запрошення до фільму Нолана

Незабаром після того, як стало відомо, що Том Голланд приєднався до нового фільму Крістофера Нолана, «людина-павук» вже схвильовано розповідає про запрошення до нього.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Дзвінок усього життя, як «Людина-павук» — Том Голланд розповів про запрошення до фільму Нолана - Фото 1

У програмі «Доброго ранку, Америко» Голланда запитали про новий фільм, який стане першим для Нолана після оскароносного «Оппенгеймера». Підтверджуючи, що він справді з’являється в таємничому фільмі, Голланд порівняв дзвінок про це з запрошенням на роль Людини-павука.

«Це був телефонний дзвінок усього життя, нагадуючи той дзвінок про Людину-павука 10 років тому. Для мене це було неймовірно. Я дуже пишаюся цим і справді, дуже схвильований».

Нагадаємо, за чутками, фільм є історією про вампірів у 1920-х роках (як би це не звучало). Також у стрічці зіграє Метт Деймон. Голланд не розповів про фільм майже нічого:

«Все, що я можу сказати, це те, що я неймовірно схвильований і, очевидно, маю честь, але це все, що я можу сказати, тому що, чесно кажучи, це все, що я справді знаю».

Зі слів актора виходить, що він вже підписав контракт, попри те, що дуже мало знає про майбутній фільм. Коли його запитали, чи приєднався б він до проєкту Нолана наосліп, Голланд просто відповів: «100%. Без тіні сумніву».

Але наступним для Голланда стане довгоочікуваний четвертий фільм «Людина-павук», знімання якого наступного літа він нещодавно підтвердив. Точно, чи повернуться також і Зендая (хоча вона читала сценарій), або інші актори франшизи. Вихід наступного фільму Нолана наразі запланований на 17 липня 2026 року (26 липня, за іншими даними).

Джерело: GamesRadar

Джерело матеріала
loader
loader