Hyundai показав новий компактний кросовер
Hyundai показав новий компактний кросовер

Hyundai показав новий компактний кросовер

Довгоочікуваний бюджетний кросовер Hyundai, який складе конкуренцію на ринку Fiat Grande Panda та Citroen C3, отримав назву Inster. Як заявили в компанії, він маленький зовні, але просторий усередині, тому добре підійде для сім’ї.

Hyundai Inster побудований на основі Casper і багато в чому повторює донора. Візуально відрізнити новинку можна за фарами з іншою графікою, переробленому передньому бамперу з більшим повітрозабірником, іншим заднім ліхтарям і новим колісним дискам. Ще у моделі колісні арки та накладки на пороги виконані у колір кузова.

Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 1

Inster сягає у довжину 3820 мм при колісній базі 2580 мм, тобто він трохи більший за Casper. Ширина і висота становлять 1610 та 1570 мм відповідно. Незважаючи на такі габарити, салон моделі просторий і комфортний. У його оснащення увійшли два 10,25-дюймових екрани, один з яких – цифрова приладова панель, а другий – мультимедія. Є система клімат-контролю з окремим кластером, безліч відсіків для зберігання, камери кругового огляду, USB-порти та системи ADAS.

Новий кросовер запропонують з одним електромотором потужністю 97 та 115 к.с. Запас ходу в залежності від батареї варіюється від 300 до 360 км. Підзарядити акумулятор до 80% на станціях швидкого струму можна приблизно за 30 хвилин. У продаж Hyundai Inster надійде на початку наступного року за ціною від 22 000 євро.

/
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 2
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 3
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 4
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 5
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 6
Hyundai показав новий компактний кросовер - Фото 7
Джерело матеріала
loader