Місіс Мускул: Іванка Трамп розкрила головний секрет своєї стрункості
Місіс Мускул: Іванка Трамп розкрила головний секрет своєї стрункості

Місіс Мускул: Іванка Трамп розкрила головний секрет своєї стрункості

Донька Дональда Трампа показала своє улюблене тренування.

42-річна Іванка Трамп успадкувала не тільки ділову хватку батька, а й привабливість матері. Проте і з першим, і з другим світська левиця звикла поводитися дбайливо і з великою повагою.

І якщо підприємницька та політична діяльність сім'ї Трампів у всього світу, як на долоні, то як Іванка розпоряджається "даром" своєї матері, вона розповіла лише нещодавно.

У своєму блозі в Instagram Трамп-молодша розповіла про те, як підтримує своє тіло в чудовій формі. Вона зізнається - раніше її головними фаворитами були кардіо, йога і пілатес. Однак нещодавно вона змінила вектор у бік важкої атлетики і тренувань з обважнювачами.

При цьому Іванка зазначає, перевагу вона віддає класичним вправам. "Я вірю в підхід до силових тренувань, заснований на фундаментальних, перевірених часом і простих рухах - присіданнях, підйомах, петлях, жимах і тягах. Це наріжні камені моїх тренувань", - розповіла вона. Такі заняття вона проводить 3-4 рази на тиждень.

Також щотижня вона приділяє час коротким високоінтенсивним тренуваннями (на кшталт спринтів), щоб підтримувати серцево-судинну систему в тонусі. При цьому Іванка не відмовилася від йоги, спортивних ігор, серфінгу чи просто піших прогулянок, але робить це вже у своє задоволення.

Дивіться відео стандартного тренування Іванки Трамп:

Хто така Іванка Трамп?

Івана Марі "Іванка" Трамп - американська підприємниця, фотомодель, письменниця. Донька 45-го президента США Дональда Трампа (від першої дружини політика - чеської моделі Івани Трамп). Радниця президента США з 29 березня 2017 по 20 січня 2021 року, повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка та бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader