Українці можуть задонатити й отримати з цього прибуток: що для цього потрібно
Українці можуть задонатити й отримати з цього прибуток: що для цього потрібно

Українці можуть задонатити й отримати з цього прибуток: що для цього потрібно

Користувачі можуть здійснити покупку швидко і без зайвих витрат, вибравши відповідну облігацію і партнера.

У застосунку "Дія" стали доступні нові військові облігації, названі на честь міст Авдіївка та Дебальцеве. Купуючи ці облігації, користувачі допомагають підтримувати армію, а також можуть отримати додатковий прибуток без будь-яких комісій. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Він зазначив, що купуючи ці облігації, громадяни не тільки надають фінансову підтримку державі, а й роблять внесок у забезпечення військових необхідним обладнанням, амуніцією та медикаментами. Крім цього, кошти йдуть на виплату зарплат вчителям, лікарям та іншим співробітникам соціальної сфери. Для інвесторів такі облігації також є вигідним інструментом з можливістю отримання додаткового доходу.

"Допомагайте Силам оборони та державі з вигодою для себе — купуйте військові облігації у Дія. Кожна облігація — це амуніція, медикаменти та техніка для військових, а також зарплати для вчителів, лікарів тощо. А для вас це донат, який повернеться з додатковим прибутком", — написав Федоров у своєму Telegram-каналі.

Так, він назвав:

  • облігація "Дебальцеве" пропонує ставку 16,5% річних, а виплати за нею будуть проведені 12 травня 2027 року;
  • облігація "Авдіївка" становить 15,6% річних, а дата виплати призначена на 20 травня 2026 року.

Одна з головних переваг купівлі облігацій — це відсутність додаткових комісій і платежів. Користувачі можуть легко і швидко придбати облігації, вибравши відповідний варіант і партнера без зайвих витрат. Процес дуже простий і зручний: досить зайти в застосунок Дія, вибрати військові облігації, вказати потрібну кількість, підписати договір і оплатити покупку всього за кілька кліків.

Це не тільки спрощує процес інвестування для громадян, а й робить його доступним для ширшої аудиторії, яка прагне підтримати країну у важкі часи. Кожна інвестиція українців сприяє посиленню обороноздатності країни, допомагаючи забезпечувати захисників усім необхідним.

Кожна інвестиція в облігації відіграє ключову роль у зміцненні фінансової стабільності України в умовах війни. Отримані кошти спрямовуються не тільки на потреби збройних сил, а й на підтримку важливих секторів економіки, таких як освіта та охорона здоров'я.

Крім того, 17 жовтня в Пенсійному фонді України заявили, що деяким українцям підвищили пенсії на 6 тисяч гривень. Тож середній розмір пенсії в Україні зріс на 466,61 гривні.

Теги за темою
Гроші виплати
Джерело матеріала
loader
loader