Багато організмів з різними командирами: боєць ЗСУ розповів, чому РФ має просування
Багато організмів з різними командирами: боєць ЗСУ розповів, чому РФ має просування

Багато організмів з різними командирами: боєць ЗСУ розповів, чому РФ має просування

Величезна кількість КАБів у Росії та перевага в особовому складі, а також не до кінця підготовлений та мотивований особовий склад Сил оборони України — усе це допомагає росіянам швидко просуватися на фронті, говорить Олег Романов.

Сили оборони показують непоганий результат, якщо дивитися на втрати ворога, але він був би кращий, якби вони працювали як єдиний організм. Про це в інтерв’ю TSN.UA розповів командир протитанкового батальйону 3 ОШБр Олег Романов, "Ромаха".

За його словами, величезна кількість КАБів у Росії та перевага в особовому складі, а також не до кінця підготовлений та мотивований особовий склад Сил оборони України — усе це допомагає російським окупантам швидко просуватися на фронті.

"Немаловажний фактор є — це управління. У нас є проблема в тому, що дуже-дуже багато маленьких підрозділів. Це треба все форматувати в дивізії. Можливо також в такі більш керовані якісь підрозділи великі. І брати, наприклад, на ділянку 30 км фронту, щоб займав його лише один організм з одним командиром, який несе відповідальність за свій напрямок. Якось я так це бачу", — каже Олег Романов.

Він зауважив, що, зважаючи на втрати ворога, Сили оборони України показують дуже непоганий результат.

"Я думаю, що в них також є якісь проблеми з особовим складом. Тому що ми все частіше бачимо, що після того як Сили оборони України вправно почали вирізати їх "очі" в небі у вигляді "Орланів" та інших засобів спостереження, ми нашими FPV-iками почали їх знищувати. То їхні оператори розвідувальних дронів пішли також на штурмові дії, були кинуті. І це мене дуже смішить", — розповів військовий.

Нагадаємо, що 24 жовтня бійці ЗСУ розповідали, що місто Селидове на Донбасі є епіцентром бойових дійпо всьому фронту. Бої йдуть буквально у всіх частинах міста, ЗС РФ штурмують звідусіль.

Джерело матеріала
loader