Ефект жаху і веселощів забезпечено: як зробити 5 найкращих виробів з гарбуза на Хелловін
Ефект жаху і веселощів забезпечено: як зробити 5 найкращих виробів з гарбуза на Хелловін

Ефект жаху і веселощів забезпечено: як зробити 5 найкращих виробів з гарбуза на Хелловін

Потрібно лише трішки часу – і зі звичайного гарбуза вийде неперевершений виріб, який усіх здивує.

Що ви дізнаєтеся:

Осінні вироби з гарбуза прийнято робити не лише для школи чи садочка, але і на свято Хелловін. Це свято відзначається в ніч з 31 жовтня на 1 листопада.

У наш час Хелловін найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Вважається, що з настанням сутінків покійні отримують можливість побачитися зі своїми родичами, а разом з душами покійних на Землю проникає також всіляка нечисть.

У Хелловін прийнято вирізати з гарбуза страшне обличчя і залишати його на порозі чи підвіконні будинку. Також діти ввечері 31 жовтня переодягаються в страшні костюми і ходять до сусідів зі словами "Гаманець чи життя!" або "Цукерки чи смерть!", після чого їм дають гроші або солодощі.

Який гарбуз можна зробити на Хелловін

У блозі DaveHax на YouTube розповіли про 5 ідей, як самостійно зробити вироби з гарбуза на Хелловін. Для цього потрібно небагато часу і лише кілька інструментів.

1. Гарбуз з іклами за допомогою зубочисток

Потрібно взяти гарбуз, вирізати кружечок на місці хвостика і ложкою вибрати середину, щоб він був пустим.

Далі ручкою намалювати на гарбузі свій дизайн страшного обличчя – очі та широкий рот. По намальованих контурах вирізати обличчя.

Після цього взяти частину вирізаного рота і ножем вирізати ікла, нанизати їх на зубочистки і встромити у рот гарбуза.

Гарбуз на Хелловін/ скрін

2. Страшне обличчя гарбуза за контурами

Трохи інший спосіб зробити зуби – вирізати їх у гарбуза, коли ви вирізаєте обличчя. Потрібно так само вирізати зверху гарбуза дірку, через яку вибрати середину. Далі намалювати контури обличчя ручкою і зробити ножем отвори для носа і рота із зубами за цими контурами. Потім за місці зубів зняти шкірку із гарбуза, щоб було видно лише м’якоть. Так рот такого виробу на Хелловін виглядатиме ще страшніше.

Гарбуз на Хелловін/ скрін

3. Обличчя гарбуза зі стеблом замість носа

Можна зробити обличчя, у якого замість носа буде стебло гарбуза.

Потрібно взяти гарбуз, повернути його на бік і намалювати ескіз обличчя так, щоб посередині – на місці носа – опинилося стебло. Далі вирізати рот за контурами, на місці зубів спершу зняти шкірку, а потім вирізати всі зуби вручну. На місці очей лише зняти шкірку, після чого домалювати зіниці чорною акриловою фарбою.

Потім перевернути гарбуз і зробити дірку, через яку вибрати середину.

Гарбуз на Хелловін/ скрін

4. Елегантний ліхтар з гарбуза з ручкою

Потрібно взяти гарбуз, зробити дірку зверху на місці стебла і вибрати середину, далі накрити його зверху гарбузовою "кришкою", яка була вирізана.

За допомогою ручного дриля просвердлити серію отворів по всьому гарбузу без особливого шаблону. Далі взяти шматок дроту, наприклад, зі старої вішалки, закріпити його в отворах з двох боків гарбуза, щоб вийшла ручка. Варто зняти кришку і переконатися, що дріт зігнутий і добре закріплений, щоб гарбуз не впав. Таким чином вийде підвісний гарбузовий ліхтар, всередину якого потрібно помістити свічку.

Тыквы на Хэллоуин
Гарбуз на Хелловін/ скрін

5. "Міні-гарбузи" з тенісного м’ячика

Потрібно взяти маленький помаранчевий тенісний м’ячик, чорним або червоним фломастером намалювати обличчя. Потім скористатися олівцем, щоб намалювати лінії навколо кулі, щоб надати їй вигляду гарбуза.

Далі цю кульку можна підсвітити за допомогою світлодіодного брелка. Треба розібрати такий брелок і вийняти світлодіод і батарейки. Потім приклеїти світлодіод до батарейки і зігнути світлодіод, щоб він стояв вертикально. За допомогою викрутки обережно проткнути тенісну кульку знизу, в отвір просунути світлодіод. Таким чином кулька буде світитися зсередини.

Таким способом можна зробити багато маленьких "міні-гарбузів" з тенісних кульок і декорувати ними приміщення.

"Міні-гарбузи" на Хелловін з тенісних м'ячиків/ скрін

Що відомо про YouTube-канал DaveHax?

DaveHax – це канал на YouTube, автор якого розповідає про різноманітні лайфхаки, дає кулінарні поради, поради щодо кухонних гаджетів тощо.

Канал містить 719 відео, на нього підписані 7,85 млн користувачів.

Дивіться відео про те, як зробити 5 найкращих виробів з гарбуза на Хелловін:

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader