Google запустив онлайн-тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?»
Google запустив онлайн-тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?»

Google запустив онлайн-тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?»

31 жовтня відбудеться онлайн-семінар «Основи кібербезпеки для бізнесу».

«Google Україна» у межах місяця кібербезпеки, який щорічно відзначається у жовтні, поширила тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?» на перевірку знань про найпоширеніші фішингові онлайн-шахрайства. Про це повідомлено у блозі компанії.

«З нагоди Google запускає низку ініціатив для підвищення обізнаності українців про правила кібергігієни та безпеки в інтернеті. Ці заходи покликані допомогти користувачам захистити свої дані та пристрої від потенційних загроз», — зазначено у повідомленні.

В епоху цифрових технологій, розвитку штучного інтелекту фішингові атаки стають усе більш складними, персоналізованими й поширеними. Зловмисники постійно вдосконалюють свої методи, тому необхідно бути пильними та обізнаними щодо потенційних загроз в онлайн-просторі, повідомили в «Google Україна».

Тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?» можна пройти за посиланням.

Оскільки кіберзагрози стають все більш комплексними, особлива увага зараз приділяється штучному інтелекту як інструменту кіберзахисту та тому, як він може допомогти отримати вирішальну перевагу над зловмисниками.

Google запустив онлайн-тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?» - Фото 1

31 жовтня о 16:00 в межах безкоштовної програми «Основи кібербезпеки для бізнесу» відбудеться практичний семінар про ефективне використання ШІ для захисту бізнесів у кіберпросторі. Захід буде доступний онлайн або в записі для всіх зареєстрованих учасників програми. Зареєструватися можна за посиланням.

Google прагне допомогти користувачам залишатися в безпеці у мережі та пропонує використовувати два корисні інструменти для безпечного доступу до онлайн-сервісів: «Ключі доступу» та «Вхід через Google».

Google запустив онлайн-тест «Ви вмієте розпізнавати фішинг?» - Фото 2

  • Ключі доступу — це простіша та безпечніша альтернатива традиційним паролям. Вони являють собою криптографічні ключі, які використовуються для автентифікації користувачів. Ключі доступу неможливо вгадати чи використати повторно, що робить їх надійним захистом від зловмисників. Використовуючи ключі доступу, ви можете бути впевнені, що ваша особиста інформація залишається в безпеці.
  • Функція «Вхід через Google» дозволяє легко та безпечно зареєструватися та отримати доступ до тисяч програм і сайтів на будь-якому пристрої, використовуючи ваш обліковий запис Google. Ця функція забезпечує додатковий рівень безпеки, оскільки ви можете використовувати двофакторну автентифікацію та інші заходи безпеки, пов'язані з вашим обліковим записом Google.

Більше про інструменти та поради, як захистити себе і близьких в мережі зібрано на сторінці Центру безпеки Google.

Фото: Google Україна

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Google тести
Джерело матеріала
loader