Київський міський ТЦК запланував капітальний ремонт їдальні на 5 млн грн
Київський міський ТЦК запланував капітальний ремонт їдальні на 5 млн грн

Київський міський ТЦК запланував капітальний ремонт їдальні на 5 млн грн

Київський міський ТЦК запланував капітальний ремонт своєї їдальні, яку планують оновити до кінця року. Вартість робіт становить 5 млн. грн.  Роботи виконуватиме компанія «БК Буд Плоюс», яка стала переможцем тендеру, оголошеного через систему Prozorro.

Роботи включають відновлення штукатурки, встановлення нових перегородок та монтаж вентиляції, світильників і трубопроводу.

Тендер на ремонт їдальні був оголошений у жовтні 2024 року із початковою очікуваною вартістю робіт у 5,4 мілн грн. В ході аукціону вдалося трохи знизити вартість – остаточна сума склала 5,05 млн грн. Участь в торгах брали дві компанії: ТОВ «Інсток трейд» та ТОВ «БК Буд Плоюс». Остання, яка спеціалізується на будівництві та ремонтних роботах, і отримала замовлення.

Що включає ремонт

Капітальний ремонт їдальні Київського ТЦК передбачає проведення 88 видів робіт, що охоплюють майже повне оновлення приміщення. Серед них:

  • відбивання старої штукатурки зі стін та стелі;
  • монтаж перегородок та підвісної стелі;
  • прокладання трубопроводу водопостачання;
  • встановлення вентиляційної системи;
  • заміна сталевих опалювальних радіаторів;
  • встановлення нових розеток і світильників.

Гарантійний термін на проведені роботи складе 10 років.

Для участі в тендері компанія-переможець мала надати документальні підтвердження виконання аналогічних робіт та продемонструвати річний дохід за 2023 рік, який би становив щонайменше 90% від вартості цього проекту. Крім того, серед вимог було залучення кваліфікованих спеціалістів: електрогазозварника, слюсаря-сантехніка та техніка-електрика.

За умовами договору, оплату в розмірі 5 мільйонів гривень ТЦК здійснить впродовж 15 днів після складання акту приймання виконаних робіт.

Раніше повідомлялося, що ремонт нежитлового будинку на вулиці Володимира Сальського, 33 у Шевченківському районі Києва, став об'єктом скандалу. Комунальне підприємство «Київжитлоспецексплуатація» уклало договір на проведення робіт з ТОВ «Кортакоз» на суму 16,58 млн грн. Однак, значну частину будматеріалів було придбано за завищеними цінами. Аналіз показав, що ціни деяких будівельних матеріалів завищені на 38-46%, а можлива переплата сягнула 1,84 млн грн.

 

Джерело матеріала
loader