Кулеба виставив на аукціон сигари, які курив у ніч свого звільнення
Кулеба виставив на аукціон сигари, які курив у ніч свого звільнення

Кулеба виставив на аукціон сигари, які курив у ніч свого звільнення

Колишній голова МЗС Дмитро Кулеба виставив на аукціон набір іспанських сигар, які курив у ніч, коли дізнався про своє звільнення. Гроші від цього та інших лотів ексміністр передасть ЗСУ. Про це він розповів в Інстаграмі.

В нещодавньому інтерв'ю Раміні Есхакзай ексчиновник розповів, що дізнався про звільнення від прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Кулеба був у спортзалі, коли отримав дзвінок від голови уряду з проханням під'їхати на роботу. Потім відбулися розмови зі Шмигалем та президентом Володимиром Зеленським, після чого Кулеба повернувся додому, де написав заяву про звільнення, покурюючи сигару. 

- Після виходу інтерв’ю Раміною, яке ми з Світланою дали вперше, зрозумів, що багато кого зацікавила історія того, як я пережив момент свого звільнення. Щиро поділився з вами в інтервʼю як це було. А зараз вирішив викласти фотодоказ з тієї ночі...А ця світлина - це не просто спогад. Бачите, там майже докурена сигара. У кожного з нас свої спогади. Але усі вони завжди супроводжуються містом/ людьми/ запахами/ смаками і складають певну історію. З мого особистого досвіду - під сигару для себе чи для близької людини спогади стають особливо чутливими. Виставляю ці сигари також на аукціон, - написав Кулеба.

Щоб отримати сигари, потрібно в коментарях під дописом вказати суму ставки, мінімальна - 300 гривень.

Кулеба проводить онлайн-аукціон для допомоги ЗСУ, на якому розпродає особисті речі та подарунки, отримані за час роботи міністром. Для цього він створив Інстаграм-сторінку artefakty_kuleba. Окрім сигар, можна купити краватки, хустки, годинники, сувеніри, прикраси та алкоголь. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)

  • 5 вересня Верховна Рада звільнила Кулебу з поста голови МЗС під час великого перезавантаження уряду. Після відставки Кулеба подорожує Україною та публікує влоги. 
  • 22 жовтня Кулеба та його дівчина, засновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька дали спільне інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай, де вперше розповіли історію знайомства.
Теги за темою
Дмитро Кулеба
Джерело матеріала
loader